jom kita bercerita tentang mata pelajaran yang tidak digemari mengikut zodiak masing2.. fakta ini tidak semestinya betul (ini hanya fakta yang biasa digunakan)[gurau2 jerk]


ARIES
-Sejarah-Aries suka dalam menghafal tetapi agak sukar untuk aries jika dia tak dapat mengingati tarikh sesuatu kejadian dalam mata pelajaran ini..Keadaan ini biasanya berlaku tampa dijangka terutama ketika peperiksaan...berjaga-jaga lah..


LEO
-Fizik-Leo yang ego...akan cuba belajar bersungguh-sungguh demi tidak menjatuhkan air muka diorang...Tapi,bila melibatkan subjek Fizik yang sukar dan sebab jawapan yang sukar nak direka menyebabkan Leo sering pening kepala..



LIBRA
-Jasmani-Sebenarnya Libra ni memang pemalas terutamanya dalam sukan.So,bla time sukan ja dia akan jad orang paling tak gembira atas padang...



TAURUS
-English-Taurus memang degil dan suka cari pasal dengan sesuatu yang telah ditetapkan...misalnya kenapa past tense "go" akan jadi "goes"..



VIRGO
-Sastera-Virgo telah menghabiskan masa dengan bertukar-tukar pandangan tetapi tentang perkara yang tiada kaitan dengan soalan yang ditanya....



CAPRICORN
-Seni-Capricorn mempunyai masalah dengan kesenian...dia akan peningkan kepala dengan soalan seperti memahami apa yang Picasso lukiskan...



GEMINI
-Biologi-bagi Gemini,jawapan kepada biologi adalah mengikut pandangan sendiri...langsung tak pernah ikut fakta..ini mungkin sebab Gemini ialah seorang yang cerdik dan bijak...

AQUARIUS
-Politik-langsung tak minat mendengar ucapan politik,mungkin jugak takut campur tangan dalam hal; politik kerana gentar dijatuhkan hukuman revolusi..sebabnya...Aquarius pandai melontar pandangan....

CANCER
-Kimia-Cancer tak suka menghafal...maka formula dalam subjek kimia sentiasa menjadi cabaran kepadanya....

SCORPIO
-Muzik-Scorpio tidak suka mendedahkan dirinya di hadapan khalyak umum...perasaan malunya agak menebal dan bila saja disuruh menyanyikan lagu di hadapan orang ramai,itu akan menjadi cabaran terbesar untuknya...

PISCES
-Geografi-Pisces adalah seorang yang paling tiada haluan...merekalah yang paling todak tentu arah...tapi Pisces jugak merupakan pemimpin yang baik...??????Pa-pa pun,memang menjadi lumrah untuk Pisces memberi jawapan salah nama tempat..

SAGITTARIUS
-Matematik-Bukannya mereka tidak pandai dalam matematik...
tetapi mereka tidak suka "berkira"....



lau salah jangan marah ye... Leave A comment.. Thanks a lot..